معاون سازمان اطلاعات فراجا به شهادت رسید حضور پزشکیان در مراسم تشییع پیکر شهدای اقتدار وزیر کشور: برخی اتباع با اهداف خرابکاری به کشور آمدند + فیلم آغاز مراسم تشییع شهدای اقتدار در تهران درمان رایگان مجروحان جنگی/اتخاذ تدبیر برای ذخایر دارویی پزشکیان در جلسه امروز هیئت دولت: باید بر اساس لیاقت و توانمندی‌ها افراد را در جایگاه‌ها قرار دهیم آملی لاریجانی: وضعیت کنونی پایان رویارویی ما با رژیم صهیونیستی نیست کلیات لایحه ساماندهی پهپاد‌های غیر نظامی تصویب شد قالیباف: به هر تجاوزی با قدرت پاسخ می‌دهیم/ برنامه هسته‌ای ایران با سرعت بیشتری به پیش می‌رود طرح تعلیق همکاری‌های ایران با آژانس در مجلس تصویب شد علت صدای انفجار‌ها در دزفول پیکر سردار سلامی در گلپایگان تشییع می‌شود اعلام زمان برگزاری مراسم تشییع فرماندهان شهید نیرو‌های مسلح شلیک ۱۴ موشک سپاه در آخرین دقایق پیش از اجرایی شدن آتش‌بس شهادت ۲ تن از کارکنان انتظامی بهار در حملات اسرائیل

درخواست آیت‌الله سبحانی از قوه قضائیه

یکی از مراجع عظام تقلید با بیان اینکه در تایید صلاحیت نامزد‌های نمایندگی مجلس شورای اسلامی نباید مسامحه شود، گفت: قوه قضائیه باید با نمایندگان رد‌صلاحیت شده به دلیل فساد مالی برخورد کند.
تاریخ انتشار: ۱۳:۳۶ - ۰۶ بهمن ۱۳۹۸ - 2020 January 26
کد خبر: ۳۴۴۹۲

به گزارش راهبرد معاصر، آیت‌الله سبحانی صبح امروز در دیدار رئیس سازمان بازرسی کل کشور با اشاره به رد صلاحیت برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی توسط شورای نگهبان قانون اساسی اظهار داشت: مجلس در راس امور است و نباید در تایید صلاحیت افراد مسامحه شود و نباید افرادی در این نهاد مهم حضور یابند که متهم به فساد هستند.

 

این مرجع تقلید از تلاش‌های رئیس قوه قضائیه برای مبارزه با مفاسد اقتصادی قدردانی کرد و گفت: این اقدامات موجب امیدواری مردم شده است.

 

وی انتصاب مدیران لایق و شایسته را به رئیس قوه قضائیه گوشزد کرد و یادآور شد: باید در مناسب قضایی افرادی انتصاب شوند که علاوه بر همه شرایط یک مدیر خوب، انقلابی و مومن هم باشند.

 

آیت‌الله سبحانی زیرکی و هوشمندی را از ویژگی‌های مدیران دستگاه قضا برشمرد و گفت: باید بدون ملاحظه و توصیه دیگران با افرادی که به بیت‌المال دست‌اندازی می‌کنند با قاطعیت برخورد کرد.

 

این مرجع تقلید در ادامه با اشاره به زندانیان مهریه گفت: گرچه یکی از اقدامات رئیس قوه قضائیه آزادی زندانیان مهریه بوده، اما این مسئله باید به صورت لایحه قانونی تصویب شود و در کل کشور به مرحله اجرا گذاشته شود.

 

آیت الله سبحانی تاکید کرد: باید در اسناد ازدواج به جای واژه عندالمطالبه واژه عند الاستطاعه گنجانده شود.

منبع: تسنیم

ارسال نظر